Li_Iris_Coaching_10-daagse_van_de_geestelijke_gezondheid_10dagentips

Tip #5: Welke gewoonte vreet energie?

Je weet in huis heb je van die kabels die in stopcontacten steken, zonder dat ze permanent aan de slag zijn. Je stofzuiger steek je enkel in het stopcontact wanneer je daadwerkelijk gaat stofzuigen, je laat de stofzuiger daarna niet in het stopcontact steken.

Want je weet, de stofzuiger zit in de weg en een stofzuiger in een stopcontact steken zonder dat deze gebruikt is ineffici├źnt en niet-energievriendelijk.

Zo is het ook met je eigen energieverbruik. Welke zijn die gedachten die constant energie vragen en die je niet afkoppelt?

 

Welke zijn die gedachten die constant energie vragen en die je niet afkoppelt?

Iris_Coaching_tip5_welke_gedachte_gewoonte_vreet_energie

Welke gedachten en of gewoonte vreet energie?

Dus welke gedachte en/of gewoonte vreet energie?

Hoe is deze gedachte of gewoonte ontstaan?

Gewoontes zijn goed. Zolang ze ons energie geven en ons leven vergemakkelijken.

Wat maakt dat deze gewoonte niet meer bij je past? Wat maakt dat deze gedachte blijft rondsluipen in je hoofd? Welke acties kan je hierbij ondernemen en hoe komt het dat je dat nog niet gedaan hebt?

Dus welke gedachte en/of gewoonte vreet energie?

Wanneer gewoontes of gedachtes ons doen zuchten. Wanneer ze zwaar aanvoelen, dan is het tijd om je gewoontes onder de loep te leggen en je gedachten eens te bekijken. (zie tip2 )

Welke nieuwe gewoonte zou je willen starten? Wat houdt je tegen om deze te starten? Of wie houdt je tegen? Wanneer ga je over tot actie en start je een nieuwe gewoonte?

Welke gedachten gaat al veel te lang om in je hoofd? Laat je je humeur, je energie en je dag overnemen? Zit je hiermee vast, neem dan contact met me op.

Dit is de vijfde tip van Iris Coaching voor de 10-daagse van geestelijke gezondheid.

Meer tips ontvangen?

Wil je nog meer tips ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan in voor de 10-daagse tips.

Ik wil meer weten over Iris Coaching