Online of live coachen: er is (bijna) geen verschil

➡️ Wat heb je liever?

💻 In je pijamabroek in de zetel zitten voor een scherm of op een keiharde stoel met rechte rugleuning in mijn praktijk? 🪑

Wanneer ik vertel dat ik online coaching doe dan antwoorden sommigen heel snel met ‘oh nee dat is niets voor mij, ik denk niet dat ik daarmee geholpen kan worden’.

Online coaching iets voor jou?

5 Redenen waarom online coaching ook bij jou werkt

#1 Of ik nu live coach of online coach, ik ben steeds dezelfde.

#2 Ik voel je weerstand en ‘maren’ en ‘waarommen’ even hard als in een live sessie.

#3 Ja maar, je ziet mijn hele lichaam toch niet? Klopt en toch kan ik zien hoe gespannen je bent. 
🦶🦶 Schouders, gezichtsuitdrukkingen en zelfs je voeten, want spanning beperkt zich niet tot één gebied waar je je gespannen voelt.

#4 Ik stel dezelfde vragen of ik nu je voor mij heb live of op een scherm en ik kan je beloven dat ze dezelfde impact hebben. Emoties geen verschil maken tussen wanneer ik voor je sta of online de vraag stel ‘wat is er moeilijk nu?’.

#5 De overtuigingen dat online coaching niets voor jou is, is misschien hetgeen wat tussen jou staat en je groei en je geluk? 

Misschien zei je moeder vroeger ook over wanneer je iets niet lustte: ‘Alles wat je niet geproefd hebt, kan je niet afwijzen.’
Zijn het misschien dezelfde overtuigingen die er voor zorgen dat je nu staat waar je staat en dat zonder coaching in welke vorm dan ook? 

Welnu, heb je al eens geproeft van online coaching?
Wat schiet je op met ‘altijd alles op dezelfde manier proberen aan te pakken of zelfs niet eens aanpakken, wel laten sudderen’? Waar heeft het jou gebracht? 

Waar geloof je in wanneer het gaat om online coaching?

⏰Soms is het tijd om vastzittende patronen te doorbreken en te gaan voor iets anders, wat je andere inzichten geeft en leidt tot rust in je hoofd.

Wanneer mag jij van jezelf liefdevol naar jezelf kijken en zeggen dat jij geluk verdient?💝

Ik kan je dan helpen om nog meer overtuigingen kritisch te bekijken en in sommige gevallen gewoon te klasseren. Hehe, lucht dat niet op?

Om nog maar niet te spreken van geen mondkapje hoeven dragen, wel een pijamabroek kunnen dragen en lekker in de zetel of zelfs in bed te zitten in plaats van op die keiharde stoelen die ik in mijn praktijk heb.

It’s up to you of je kiest voor chaos en verwarring of voor rust en geluk… toch?

Dus wat met online coaching?

#onlinecoaching #verandering #overtuigingen #kempen #iriscoaching

Wil je nog meer lezen over mijn aanpak? Klik dan hier om er verder over te lezen.

DEEL DIT ARTIKEL