Afspraak

Je wil een afspraak maken of je wil kijken of ik je zou kunnen helpen bij problemen die je wil oplossen. Problemen zoals verdriet of rouw of traumatische gebeurtenissen of overtuigingen (‘dat gaat me nooit lukken’) of lastige dingen die er zijn en die je nog niet kan benoemen.

Wat zou jij willen verbeteren? Waar blijf je al zolang tegen aanlopen?

Hulp zoeken is een deel van het groeiproces wat soms moed vraagt. Ergens in je onderbewustzijn heb je al erkend dat je verder wil groeien en dat je daar hulp bij wil hebben.

Ik help je graag om gebeurtenissen eindelijk een plaats te geven die jou vrede geven. Of je kan bij mij terecht om je toekomst duidelijker te krijgen en beter te weten wat je zelf wil of zou willen.

Ik leg je uit hoe ik werk.

Coaching online of in Gierle

De coaching verloopt bij mij op de praktijk in Gierle of online, zoals je zelf verkiest. Ik vraag je aan welk probleem je wil werken en de sessie is begonnen. Elke sessie duurt 50 minuten en aan het einde loop je naar buiten of sluit je af met een smile! Gegarandeerd.

Afspraak bij Iris Coaching
In mijn praktijk

Intakegesprek om te beginnen

Wil je proeven van mijn aanpak dan is een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin ik je uitleg hoe ik werk zeker iets voor jou.

Een intakegesprek duurt 30 minuten en kan zowel in Gierle als online plaatsvinden.

Bevalt de aanpak je en je wil verder werken met mij, dan kan je vervolgens kiezen voor een losse afspraak of voor een traject van 5 sessies.

Een afspraak kan overdag of ’s avonds tijdens de week en overdag op zaterdag. Kijk hier voor de beschikbaarheid.

Losse afspraak

Een losse afspraak is een sessie van 50 minuten waarvoor je 85eur incl. BTW.

Een losse afspraak is een goed idee wanneer je twijfelt of niet goed weet waar je wil beginnen en of de aanpak je wel bevalt.

Traject voor grondige aanpak

Ik bied je daarnaast een traject van 5 sessies, genaamd ‘Upgrade Even More’ aan waarin de problemen die jij wil aanpakken worden behandeld.

Dit traject helpt je om verschillende problemen structureel en procesmatig aan te pakken. Problemen liggen soms voor de hand of soms komen ze bovendrijven na verloop van tijd. Soms hebben problemen verschillende laagjes en heeft het tijd nodig om je bewust te worden van de verschillende aspecten van het probleem.

Aan het begin van het traject leggen we elke sessie vast. Tussen elke sessie ligt een periode van 2 tot 3 weken. Aan het eind van het traject maken we een evaluatie.

Kiezen voor dit traject geeft je ook duidelijkheid waar je aan toe bent, je werkt naar je doel en je hoeft niet steeds opnieuw een afspraak te maken.

Voor ‘Upgrade Even More’ betaal je 425eur incl. BTW. Het is een investering in jezelf met als resultaat dat je je beter in je vel voelt, dingen vanuit een ander perspectief ziet waardoor je weer straalt en dit goed gevoel ook aan je kinderen meegeeft. Aan het eind van elk traject houden we een evaluatie.

Online afspraak

Wanneer je kiest voor een online afspraak dan krijg je een link waarmee je je kan aanmelden.

Check vooraf of je microfoon en camera het doen en of je mobiele telefoon of computer voldoende is opgeladen. We kunnen elkaars lichaamstaal deels zien. Het grote voordeel is dat je je niet hoeft te verplaatsen.

Praktijk in Gierle

Het kiezen voor een afspraak op de praktijk telt verschillende voordelen. We zitten elk op een stoel op professionele afstand.

We kunnen elkaars lichaamstaal volledig zien en ik kan jouw lichaamstaal terugkoppelen naar je bewuste jou.

Alle mogelijke oefeningen kunnen we doen. De verbinding verloopt vlot en is direct.

Heb jij zin om een nóg betere versie van jezelf te worden? Of heb je zin om eindelijk die vervelende gewoontes en overtuigingen aan kant te zetten?