Iris_Coaching_blog_Nieuwe_dingen

Een shitdag

Een shitdag - hoelang blijft die duren? With the new day comes new strength and new thoughts. Eleanor Roosevelt Gisteren was zo een shitdag! Je weet wel een dag waarop niets lukt, irritante zaken gebeuren, vervelende telefoontjes krijgen, mensen die over hun toeren zijn, kortom... te veel negatieve energie. Terwijl... het een fantastische dag was,… Lees verder »
Iris_Coaching_blog_negatieve_gedachten

Negatieve gedachten – hoe ga je er best mee om?

Negatief denken Negatief denken komt voort uit een zelfzuchtige focus op wat niet goed zit. Hoe meer we daarop focussen, hoe meer we lijden. Tara Bennett-Coleman Negatief denken. Een hardnekkige gewoonte, toch? Ik wil niet, ik moet dit want anders ..., ik zal nooit...  Herken je deze zinnetjes? Negatief denken onder de loep genomen Hoe… Lees verder »
Iris_Coaching_Blog_Muziek_voor_alle_emoties

Muziek voor alle emoties

Muziek voor alle emoties Aah muziek...brengt me verwondering, vrolijkheid, hyper zijn, terugplooien op mezelf, reinigen, helen en detoxen van patronen waar ik niet langer wens mee te zitten. Of het een sitar, piano of heus concert van 80 man is, ik beweeg me op de golf van energie. Immers muziek is energie. Muziek voor emoties… Lees verder »
Iris_Coaching_mamacoach_10dingenwaardoorikveranderde

10 inzichten waardoor ik veranderde

10 dingen waardoor je veranderde Mijn Business Coach vroeg me 'wat zijn 10 dingen waardoor je veranderd bent?'. Ik dacht na over de inzichten die ik opgedaan heb tijdens mijn opleidingen tot mamacoach. Om coach te worden, was het essentieel dat ik zelf mijn kasten in mijn hoofd leegmaakte. Al de lijken, stofnesten, chaos... wat… Lees verder »
Niet goed genoeg en laag zelfbeeld

Niet goed genoeg en laag zelfbeeld

Niet goed genoeg en laag zelfbeeld Hoe is het met je zelfvertrouwen? Zijn er momenten dat je geplaagd wordt met mantra's zoals 'Niet goed genoeg'? Over niet goed genoeg Niet goed genoeg is een overtuiging waar heel veel mama's en ook papa's mee te maken hebben.Het is een overtuiging die ontstaan is tijdens een situatie… Lees verder »
Iris Coaching blog voor moeders voor wie moederschap geen zegen is

Onweerachtige Moederdag – in je

Blog: Onweerachtige Moederdag of toch niet? Tips om parentale burnout tegen te gaan. Aah. Moederdag.  Hoe ziet deze dag er voor jou het liefst uit?  Wat komt er in je op? Ontbijt op bed, Eindeloos uitslapen zonder gestoord te worden, Zalig genieten van een bad, Gewoon lekker luieren, Eens een kinderloze dag, Oneindig weg zijn… Lees verder »

Parentale burnout

Burnout dat is toch werkgerelateerd?! Share on facebook Share on linkedin Share on whatsapp Share on email Burnout dat is toch werkgerelateerd?!Niet mee eens. Kijk maar eens naar alle rollen die je hebt, vrouw, moeder, je collega, je dochter, zus, werknemer/zelfstandige, hoofd sanitaire dienst thuis, hoofd administratieve dienst, hoofd evenementen thuis, hoofd taxicentrale, mantelzorger... Er zijn… Lees verder »
Iris Coaching - Probleemkind - Tienercoaching

Probleemkind

Probleemkind Probleemkind - tiener in beweging - over zelfvertrouwen en geloof in je kind Op Facebook stond een noodkreet van een moeder. Situatieschets  'Ik voel me steeds slechter. Tiener heeft een strak schema voor wat betreft computerspelletjes, huishoudelijke taken, leren en toch worden zijn punten steeds slechter. Hij wil alles raprap doen. Ingrepen hebben maar… Lees verder »