Kindercoaching

Kindercoaching is voornamelijk gericht op kinderen vanaf 6 jaar. Ik help kinderen voornamelijk met lees- en leerproblemen in mijn praktijk in Gierle.

Leesproblemen

Onder leesproblemen verstaan we ‘dyslyxie’ en ‘dyscalculie’.

Bij Iris Coaching kan uw kind terecht voor een snelle en effectieve manier om op een goede manier te lezen. Daarnaast leidt mijn aanpak tot goede resultaten en dit meteen na één sessie.

Leerproblemen

Kinderen kunnen in hun korte leven negatieve ervaringen opgedaan hebben, denk maar aan pesten, scheiden, rouw en verdriet, trauma’s of andere zaken. Hierdoor kan hun leervermogen tijdelijk verminderd zijn omdat de negatieve ervaringen blijven resoneren, waardoor de leerstof minder goed opgenomen kan worden.

Negatieve ervaringen bij een kind

Ik help je kind om de negatieve ervaring een plaats te geven, zodat hij of zij weer met een opgeschoonde blik naar de toekomst kan kijken en zodat leerstof ruimte heeft om opgenomen te worden. Hierdoor kan je kind zich prettiger voelen in de klas en thuis.

Is één of zijn meerdere sessies nodig? Dit is vooraf niet in te schatten. Het is best een intakegesprek in te boeken zodat er kan bekeken worden wat de problematiek precies is.

Maak hier een afspraak en zet de eerste stap om het blije en rustigere kind dat er is terug te krijgen.

Kan ik als volwassene ook bij jou terecht als ik dyslexie of dyscalculie heb?

Het leesprobleem wat algauw de naam ‘dyslexie’ of ‘dyscalculie’ mee krijgt, beperkt zich niet tot kinderen. Ook volwassenen kunnen hiervoor ook bij mij terecht in mijn praktijk.

In veelal één sessie kan u hiermee geholpen zijn. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap.