Over Iris

Iris Uylenbroeck - Iris Coaching - mama coach

Iris Coaching in Turnhout is opgericht door mezelf, Iris Uylenbroeck.

Na een loopbaan van bijna 20 jaar als marketeer die resulteerde in een burnout besloot ik het roer om te gooien. Het coachen zat al langer in mijn bloed, als middelbare schoolstudent werd me elk jaar het vertrouwen geschonken om de klas te vertegenwoordigen omdat ik begreep wat de noden van de klas waren en omdat ik ze kon overmaken aan het schoolbestuur.

In het bedrijfsleven had ik vaak gesprekken met collega’s die zich niet goed voelde of die ergens mee zaten. Het gesprek eindigde steeds met de collega die weer glimlachte en toch ergens zijn/haar ei kwijt had kunnen raken én ook zich beter voelde over zichzelf.

Coachen is mijn passie. Ik heb vertrouwen in de capaciteiten van jou om te upgraden naar een nog betere versie van jezelf. Door je te leren hoe de menselijke geest werkt en door een interventie te creëren voor dit proces kan ik je sneller een shift laten maken, waar je op wacht of al lang naar smachtte en de stap nog niet durfde zette

"De wijze waarop Iris coacht, is gemakkelijk en zeer effectief. Ze dringt vakkundig door tot ‘de kern’ en geeft je daarbij een veilig en vertrouwd gevoel dat maakt dat je jezelf snel heel open opstelt en dat wat echt wringt met haar deelt. Iris heeft voorgoed mijn kijk op bepaalde zaken in positieve zin veranderd. Ik zou, indien nodig, zeker opnieuw een beroep op haar doen."

Hoe het begon

In 2017 heb ik kennisgemaakt met het Hudson Mind Process©, het verenigt psychologische, filosofische en neurowetenschappelijke ideeën die in veelvuldige contexten kunnen toegepast worden zoals therapeutisch, bedrijfsmatig en opvoedkundig. Lees hier verder over mijn aanpak.

Begin 2018 heb ik mijn certificering behaald. Ik merkte dat ik veel meer plezier haalde uit het coachen van volwassenen en kinderen zodat ik na 18 jaar mijn marketingloopbaan afrondde en me ging toewijden aan mijn passie.

Opleiding

Ik heb in ruim een jaar een heleboel opleidingen (voor ruimschoots 400u) gedaan waardoor ik mezelf naar de nog betere versie van mezelf zag veranderen en hierdoor kan ik jou natuurlijk nog beter ondersteunen.

Dit is de lijst van langdurige opleidingen gevolgd bij Body Mind Workers – het Britse opleidingsinstituut van Matt Hudson:

  • Level I : Map of the Mind
  • Level II: It is about time
  • Level III: En trance
  • Level IV: Is that why you do this?
  • The Bio Electromagnetic Field

In 2018 heb ik mijn certificering behaald en ben ik aan de slag gegaan als coach.

Over mezelf

Iris Coaching - Mamacoach - blog - Dankbaarheid

Ik ben geboren in Brussel en via Nederland ben ik in de Kempen terechtgekomen. Ik ben mama van twee dochters en woon sinds 2003 in de mooie en bruisende Kempen.

Ik hou zalige lange gesprekken, al dan niet tijdens lange wandelingen met geliefden, familie en vrienden. Ik hou ook van kerstkoekjes bakken, eindeloos lezen, reizen en virgin cocktails drinken en etentjes met vrienden.

Wil je de beste versie van jezelf worden?

Door te kiezen voor jezelf, door te kiezen voor geluk gun je je kinderen ook geluk. Je wordt namelijk de beste versie van jezelf en daar plukken je kinderen de vruchten van. In de laatste plaats niet eens omdat ze een goed voorbeeld hebben. Een happy moeder!

Maak een afspraak voor een intakegesprek en start jouw geluk.