Iris Uylenbroeck

Iris Coaching in Gierle -mama coach en burnout coach

Iris Coaching in Gierle is opgericht door mezelf, Iris Uylenbroeck.

Na een loopbaan van bijna 20 jaar als marketeer die resulteerde in een burnout besloot ik het roer om te gooien. Het coachen zat al langer in mijn bloed, als middelbare schoolstudent werd me elk jaar het vertrouwen geschonken om de klas te vertegenwoordigen omdat ik begreep wat de noden van de klas waren en omdat ik ze kon overmaken aan het schoolbestuur.

In het bedrijfsleven had ik vaak gesprekken met collega’s die zich niet goed voelde of die ergens mee zaten. Het gesprek eindigde steeds met de collega die weer glimlachte en toch ergens zijn/haar ei kwijt had kunnen raken én ook zich beter voelde over zichzelf.

Coachen is mijn passie. Ik heb vertrouwen in de capaciteiten van jou om te upgraden naar een nog betere versie van jezelf. Door je te leren hoe de menselijke geest werkt en door een interventie te creëren voor dit proces kan ik je sneller een shift laten maken, waar je op wacht of al lang naar smachtte en de stap nog niet durfde zetten.

Hoe het begon

In 2017 heb ik kennisgemaakt met het Hudson Mind Process©, het verenigt psychologische, filosofische en neurowetenschappelijke ideeën die in veelvuldige contexten kunnen toegepast worden zoals therapeutisch, bedrijfsmatig en opvoedkundig. Lees hier verder over mijn aanpak.

Begin 2018 heb ik mijn certificering behaald. Ik merkte dat ik veel meer plezier haalde uit het coachen van volwassenen en kinderen zodat ik na 18 jaar mijn marketingloopbaan afrondde en me ging toewijden aan mijn passie.

Opleidingen

Ik heb in ruim een jaar (2018) een heleboel opleidingen (voor ruimschoots 400u) gedaan waardoor ik mezelf naar de nog betere versie van mezelf zag veranderen en hierdoor kan ik jou natuurlijk nog beter ondersteunen.


Dit is de lijst van langdurige opleidingen gevolgd bij Body Mind Workers – het Britse opleidingsinstituut van Matt Hudson:

  • Level I : Map of the Mind
  • Level II: It is about time
  • Level III: En trance
  • Level IV: Is that why you do this?
  • The Bio Electromagnetic Field

In februari 2018 heb ik mijn certificering behaald en ben ik aan de slag gegaan. Ik heb zowat twee jaar na mijn certificering voor ruim 300u reeds aan coaching gedaan.

Wie ik ben?

Afspraak bij Iris Coaching
Brusselse wortels en Kempisch bladerdek

Ik ben geboren in Brussel en via Nederland ben ik in de Kempen terechtgekomen. Ik ben gehuwd en mama van twee dochters en woon sinds 2003 in de mooie en bruisende Kempen.

Ik hou zalige lange gesprekken met geliefden, familie en vrienden. Ik hou ook van kerstkoekjes bakken, eindeloos lezen, reizen en virgin cocktails drinken en etentjes met vrienden.

In mijn blog vind je tips om zelf aan de slag te gaan of om meer inzichten te krijgen.

Samenwerkingen

Sinds februari 2020 werk ik samen met Mix & Match als mama coach en burnout coach.

Wil je meer weten over mijn aanpak?

Ik leg je uit hoe ik je kan helpen en hoe ik dat doe.

Hoe verloopt een afspraak?

Wil je graag weten hoe een afspraak verloopt? Of wist je dat je online of in de praktijk terecht kan? Ik vertel je er graag meer over hier.

Heb je nog een vraag?

Mocht je nog een vraag hebben of boordevol vragen zitten, dan mag je me steeds contacteren. Kijk ook eens op mijn Facebook pagina.Lees meer over mijn aanpak en hoe een afspraak verloopt.