Iris Coaching | Mama Coaching | Burnout coaching | Kinder- & familiecoaching online coaching Gierle

5 tips waarom online coaching ook voor jou werkt

5 redenen waarom online coaching ook voor jou werkt Online of live coachen: er is (bijna) geen verschil  Wat heb je liever? In je pijamabroek in de zetel zitten voor een scherm of op een keiharde stoel met rechte rugleuning in mijn praktijk? Wanneer ik vertel dat ik online coaching doe dan antwoorden sommigen heel snel met… Lees verder »
Iris Coaching | Mama Coaching | Burnout coaching | Kinder- & familiecoaching online coaching Gierle

Hoe herken je een aankomende burnout

Een aankomende burnout Hoe herken je een aankomende burnout? Een van mijn grootste inspiratiebronnen die dit beschrijft is is Milena Jesenská, een Tsjechische schrijfster en vertaalster uit de twintigste eeuw. Milena Jesenská staat rechtsboven. Links staat Franz Kafka voor wie ze vertaalde en wiens muze ze was. In het boek 'Ravensbrück' van Steve Sem-Sandberg dat… Lees verder »

‘… en toen liep ik gewoon de Mount Everest op…’

 * 🏔'... en toen liep ik gewoon de Mount Everest op...'* * Wat zijn doorbraak-momenten? Ik hou van interactie met mensen en nog meer sinds ik coach. Het is mooi om te zien hoe mensen tot een doorbraak komen tijdens een sessie. Hoe zou ik doorbraak-momenten kunnen beschrijven? Doorbraak-momenten zijn wanneer overtuigingen die je blokkeren stap… Lees verder »

Valkuilen en tips voor huiswerkbegeleiding

In deze periode waarin nieuwe dingen gevraagd worden tijdens het thuis blijven, geef ik je graag tips hoe je werk kan combineren met je ouderrol. Sleutelwoorden zijn geen thuisleerkacht, structuur, motivatie, keuzevrijheid, ontspanning en lijstjes wanneer je zelf aan de slag bent. Kan ik werken en huiswerkbegeleiding doen? Ja. Als je het oude idee van… Lees verder »