‘… en toen liep ik gewoon de Mount Everest op…’

 * 🏔'... en toen liep ik gewoon de Mount Everest op...'* * Wat zijn doorbraak-momenten? Ik hou van interactie met mensen en nog meer sinds ik coach. Het is mooi om te zien hoe mensen tot een doorbraak komen tijdens een sessie. Hoe zou ik doorbraak-momenten kunnen beschrijven? Doorbraak-momenten zijn wanneer overtuigingen die je blokkeren stap… Lees verder »

Valkuilen en tips voor huiswerkbegeleiding

In deze periode waarin nieuwe dingen gevraagd worden tijdens het thuis blijven, geef ik je graag tips hoe je werk kan combineren met je ouderrol. Sleutelwoorden zijn geen thuisleerkacht, structuur, motivatie, keuzevrijheid, ontspanning en lijstjes wanneer je zelf aan de slag bent. Kan ik werken en huiswerkbegeleiding doen? Ja. Als je het oude idee van… Lees verder »

Schrijf je rijk

In deze blog heb ik het over de voordelen van het gebruik van notitieboek om tot inzichten te komen. In een gesprek met mijn vriendinnen hadden we het eens over mijn andere passie dan het coachen, dat zijn notitieboeken. Doet u mij maar een notitieboek Notitieboeken op voorraad Ik ben een stevige gebruiker van notitieboeken.… Lees verder »

Woede-aanvallen

😱😖🤬👿👹 Woede-aanvallen. Woede-aanvallen. Wat heb je nodig om jezelf te doen ontploffen? Situaties 👿 Kinderen die je favoriet glas laten vallen.👿 Kleuters die je breiwerk uit mekaar trekken.👿 De kat die op je puzzel springt en daardoor vele stukjes allerlei kanten laat opstuiven?👿 Kinderen die beginnen ruzie te maken, net wanneer jij in een gesprek met je baas zit.👿 Je partner… Lees verder »