Happiness does not wait

Mag je van jezelf nog gelukkiger zijn?

Iris_Coaching_happiness_does_not_wait

Ik zat vanochtend zelf even in een dipje, zelfs na twee meditaties. Ik schreef de twee zinnen op die in mijn hoofd tolden, over elkaar, als helverlichte dashboards met groot Las Vegas gehalte.
Toen liet ik me afleiden door Facebook, ik las over een dame die graag natuurlijk wou bevallen en die ondanks dat haar kindje in een stuit lag, haar best had gedaan om het baby’tje te laten draaien.

Het triggerde iets in mij. Doe ik wel mijn best om te geloven in mezelf? Ga ik niet te snel voorbij aan mezelf? Laten we samen even kijken wat je kan doen om meer te geloven in jezelf.

Doe ik wel mijn best om te geloven in mezelf? Ga ik niet te snel voorbij aan mezelf?

Geloven in jezelf

Het is iets dat we vaak niet meegekregen hebben van thuis en onszelf dienen aan te leren. Jep, zoals met alle nieuwe dingen, vraagt dit moeite en inspanning van ons om een nieuwe gewoonte te creeren. Je weet, hoe meer je het doet… hoe makkelijker het wordt…
Ga je met jezelf aan de slag?

Tip#1 F.L.Y.

Om bij jezelf regelmatig na te gaan of je wel in lijn bent met jezelf, kan je de F.L.Y.-test doen.
F.L.Y. dat staat voor First Love Yourself.
Wanneer gaf je jezelf een complimentje? Wanneer glimlachte of knipoogde je naar jezelf in de spiegel? Wanneer had je laatst het gevoel dat je er bij hoorde? Bij de club van jezelf…

I want you to get excited about who you are, what you are, what you have, and what can still be for you. I want to inspire you to see that you can go far beyond where you are right now.

Tip#2 F.L.Y. - de upgrade

Wanneer deed je voor het laatst iets voor jezelf? Een lekkere afhaalkoffie halen en vervolgens een wandeling meepikken? Een warm bad met dat fijne badzout nemen?
Jezelf een cadeautje geven, gewoon omdat je het verdient?

Mag dat? Let op voor de ‘ja, maar’ als je deze vraag beantwoordt…

Tip#3 F.L.Y. in je agenda

Plan verschillende data in je agenda waarop je iets voor jezelf gaat doen, massage boeken, gewoon een boek lezen. Blijf er bij! Dit is van jou en niemand anders.
Gebruik die vakantiedagen eens voor jezelf ipv de tonnen strijk wegwerken of je ramen lappen. 

Er komt meer energie als je aandacht aan jezelf besteedt dan weer eens wat voor de algemene orde doen.

Wat gebeurt er als je niet gelooft in jezelf?

Als je jezelf niet graag ziet en je straalt dit uit naar de buitenwereld… wat pikken je kinderen als boodschap op? Welk voorbeeld wil je dan niet zijn?

Moe van met jezelf te worstelen?

Moe van met jezelf te worstelen? Kan je wel een spiegel gebruiken, iemand die gelooft in jou en in de mogelijkheid dat je je gewoontes en overtuigingen kan veranderen.

Moe van met jezelf worstelen om in jezelf te geloven? Laten we samen aan de slag gaan. Coaching naar de nóg gelukkigere versie van jezelf.

Lees verder over mamacoaching.

Daarom, kies voor jezelf, gewoon omdat je wil stralen voor jezelf en voor je kinderen, partner en omgeving. Bij het schrijven werd ik muzikaal geïnspireerd door ‘Happiness does not wait‘ van Olafur Arnalds.
Een waarheid als een koe.