Getuigenissen over Iris Coaching

Wat vonden anderen van Iris Coaching en hoe ervoeren ze het?

'Drie coachingsessies volgde ik bij Iris. Wat ik fijn vond is dat zij geen etiketjes kleeft, maar je manieren aanreikt om verder te kunnen. Ze toonde me bijvoorbeeld hoe ik mezelf dwarsboom door de woorden die ik gebruik: 'moeten', 'maar', 'proberen'. Ze wachtte altijd geduldig af en vulde geen enkel antwoord dat van mij verwacht werd zelf in. Mijn oorspronkelijke vraag was er een naar post-burnoutbegeleiding toe omdat ik het gevoel had weer in dezelfde val te trappen als daarvoor. Eigenlijk hebben we nauwelijks over burnout gesproken, maar heel concreet gekeken naar wat ik op dat moment problematisch vond en daaraan gewerkt. Ik vond de manier waarop Iris coaching biedt een verademing en ik heb er heel wat uit geleerd.'
Rosie
'Na verschillende aanpakken en zelfhulpboeken ben ik bij Iris terecht gekomen. Haar aanpak heeft meteen resultaat opgeleverd. Eindelijk! Iets dat werkt! Ik voel me veel rustiger en heb meer zelfvertrouwen.'
Leen
'Na een sessie met Iris voelde ik me echt opgelucht. Er was wat van m’n schouders af. Bij Iris kon ik mezelf zijn. Haar tips waren meteen bruikbaar! Ik kan ermee verder. Wat een fijne ervaring.'
Heidi
De grote eyeopener voor mij was mijn gebruik van woorden en welke grote stress-impact dit had op mijn geest en lichaam. Simpele tools zorgen ervoor dat het leven weer lichter is en ik me meer bewust voel.
Grace
Iris gaat straight to the point en is resultaatgericht. Werken met haar maakte zoveel duidelijk waar het voor mij vastliep. Een aanrader!
Leen
"Dankjewel aan Iris voor "de sjot onder mijn gat" die ik nodig had. Ik vergeet nooit meer welk effect "Ja, maar" in een gesprek heeft!"
D.
"De wijze waarop Iris coacht, is gemakkelijk en zeer effectief. Ze dringt vakkundig door tot ‘de kern’ en geeft je daarbij een veilig en vertrouwd gevoel dat maakt dat je jezelf snel heel open opstelt en dat wat echt wringt met haar deelt. Iris heeft voorgoed mijn kijk op bepaalde zaken in positieve zin veranderd. Ik zou, indien nodig, zeker opnieuw een beroep op haar doen."
Jolanda van der Muren-Lion
"Iris is een heel opgewekt en positief persoon. Niet veel ontsnapt aan haar observatievermogen."
Werkwijze "Een werkwijze die in het begin voor mij een beetje overheersend overkwam, bleek later een zegen te zijn. Het eerste wat ik leerde was me open te stellen en haar aanwijzingen te volgen. Ze toonde mij met simpel uit te voeren technieken hoe ik mezelf saboteerde met het wederkerende gebruik van 3 woordjes en de expressieve bewegingen die ik daarbij maakte. Gedurende de sessies, bracht ze me op moeilijke momenten ook aan het lachen door plots een heel speelse visualisatietechniek in te lassen en zo de ernst te verlichten."

Wat het met je doet? "Ze slaagt erin je naar een alertere versie van jezelf te brengen. Na pakweg een uur was mijn sabotagepatroontje overschreven door bewustere bewoordingen en een evenwichtigere lichaamstaal. Na de eerste sessie liep ik ook anders, zelfbewuster, rustiger en doelgerichter. Het positieve effect werkt nog steeds en blijft me alert ondersteunen. Je hoeft niet eens je verhaal te doen, want voor je het weet, ontbreken er mentale bakstenen in je rugzak.
Ik twijfel er dan ook niet aan dat Iris nog veel meer magie in haar toverdoos herbergt."
Wat ik er uit leerde
"Iris coaching is voor mij een liefdevolle en dankbare aanrader voor ingeslopen trauma’s en denkmolentjes waarvan de expressie niet duidelijk was voor mezelf. Dankjewel Iris!"
S. uit Herentals
Enkele klanten gaven Iris Coaching ook een review op Google. Lees deze getuigenissen.
Wat doe ik eigenlijk en hoe coach ik jou? Lees meer over mijn aanpak.
Hoe verloopt een afspraak in de praktijk of online? Ik vertel er hier meer over.