Ik ben vrij

Ik ben vrij.
 
Ik hoor je al vragen: ‘Hoezo? Je leeft niet in een dictatoriaal land, toch?”
 
Klopt. Ik ga regelmatig wandelen en wanneer ik alleen wandel dan kies ik een podcast om te beluisteren. Er is er eentje die ik oneindig kan beluisteren. Eentje waar Dr Joe Dispenza me inspireert.
 
Iris_Coaching_Gierle_blog_lovefuture

I am more in love with my future than I am with the stories of my past.

Wanneer ik zeg ‘ik ben vrij’, dan bedoel ik dat ik vrij ben van mijn verleden.
 
Doordat ik me focus op mijn toekomst, denk ik meer in oneindige mogelijkheden. Ik ben mijn verleden dankbaar voor het pad waar het mij heengebracht heeft.
 
Oneindig mogelijkheden brengen vrijheid.
 
Kan jij je focussen op je toekomst of leef je teveel in het verleden?

Wat coaching doet

Coaching bij Iris Coaching geeft je inzichten en laat je situaties zien vanuit hoeken waar je nog niet gestaan hebt. Concreet en niet-vrijblijvend met je aan de slag.

Hierdoor krijg je uitzicht op jezelf, zodat je jezelf liever gaat zien (het draagt écht bij tot je geluk en je omgeving en daardoor voel je je fijner, evenwichtiger ipv op een donkere wolk met boven je een andere donkere wolk.

Wat heb jij nodig voordat je kiest voor jezelf? 

Wat anderen ervan vonden die de stap zetten

Je bent niet alleen. De vraag is, hoelang blijf je in je verleden hangen? Hoelang onthou je je zelf van uitdagende en vreugdevolle keuzes en het leven dat je droomt te realiseren? Lees wat anderen ervan vonden die de stap zetten naar coaching.