Halve coaching

Voor mijn probleem heb ik toch maar 1 sessie nodig?

Gelukkig niet.
– Hoe bedoel je?

Stel dat je naar een carwash gaat, je betaalt voor een schone auto voor 30eur.

🕸De buitenkant is helemaal schoon, maar binnen zijn de matten en zetels nog vies, er ligt stof op het dashboard, kruimels in de zijvakjes, vieze ramen aan de binnenkant vol met vingerafdrukken en andere smerigheden die kinderen er hebben op achtergelaten. 🤢

Helaas heb je 30eur betaald, dat is enkel voor de buitenkant, ben je dan tevreden?

😱Of roep je dan ‘nee helemaal niet, ik wil de vieze zooi binnen ook weg’. Het kost dan nog eens 30eur en dan is je auto helemaal spik en span. Heb je dat er voor over? 🤩

Zo is het ook met coaching. In 1 sessie zie ik meerdere problemen bij klanten voorbijkomen die in 1 uur niet allemaal kan aanpakt worden.

Soms zitten er problemen achter problemen. Ik krijg het dan niet over het hart om die niet samen met je te bekijken, vandaar dat ik meerdere sessies doe – een traject zoals dat heet.

In een traject van drie sessies kijken we naar je problemen zoals:

✅ zelfvertrouwen, 

✅ stress, 

✅ angsten, 

✅ beperkende overtuigingen, 

✅moeilijke relaties met je collega, schoonmoeder, kind of wie dan ook en 

✅kijken we samen naar jouw verdriet of rouw dat nog geen plaats heeft gekregen.

✅ Met zo een traject hebben we alles eens goed schoongemaakt en heb je daarbovenop ook nog eens tools waar je de rest van je leven plezier van hebt. 

✅Deze tools zorgen dat je meer bewust bent van jezelf, hetgeen je zelfvertrouwen versterkt en je geluk vergroot – om maar niet te spreken van meer rust in je hoofd.

Lees hier verder over mijn aanpak.

Wat denk je? Ga jij samen met me aan de slag?