Dit is... wat ik nu wil

Ik begin deze blog zonder te weten waar ik heen ga, laat staan waar ik eindig…

Het is als een wandeling, je begint en je loopt en loopt en blijft doorlopen, gewoon waar je voeten je heenbrengen, zonder dat je hoofd je aanstuurt.

A woman and a plan

Toen ik vanochtend mijn wandeling bij een heerlijk zonnetje begon, had ik een vastomlijnd plan, ik zou een hele grote wandeling doen, die bestond uit een stuk bos, stuk velden, stuk dorp en stuk bos. 

Ik deed het stuk bos en aan het begin van de velden, merkte ik dat het goed was geweest. Ik was mentaal klaar met wandelen.

Wat voelt goed en volg dat pad

De vrijheid om los te laten van mijn vastomlijnd plan en gewoon te voelen ‘wat voelt goed’, is fijn. Het is zelfs een enorme vrijheid. Ik hoef niet verder te gaan omdat ik me dit voorgenomen heb, nee ik stop daar waar ik voel ‘klaar’.

Iris_Coaching_blog_dit_is_wat_ik_nu_ wil

Het voelt als keuze en dat is wat we uiteraard steeds hebben. We kunnen altijd, op ieder moment kiezen. Bewust. Dit is wat ik nu wil.

Vaak laten we ons leiden of is het lijden? Door onze gedachten, ‘ja, maar, met dit weer kan je maar beter een grote wandeling doen’, ‘nu dat de zon schijnt’ … 
Dat kan en ik voel nu hier dat het klaar is. 

Most people wait for something outside of them to change how they feel inside.

Tijdens het wandelen, luister ik vaak naar podcasts, het geeft me inspiratie om hier blogs te schrijven, het is ook mijn spiritueel moment. Ik kom steeds als herboren thuis, vol met ideetjes waarover ik kan schrijven, gedachten die ik met jullie kan delen. 

It feels right

Toen ik besliste met stoppen met wandelen en terug te keren naar huis voelde dat juist. Nu ik er aan denk, ik was klaar met mijn spiritueel moment. 

Hoe vaak durf jij je plannen bij te sturen? En je plan los te laten en te kiezen wat goed voelt?

I want you to get excited about who you are, what you are, what you have, and what can still be for you. I want to inspire you to see that you can go far beyond where you are right now.

Wat coaching doet

Je helpen te luisteren naar jouzelf, je helpen ter erkennen wanneer je je buitenwereld naar binnen meeneemt en hierdoor jouw identiteit verliezen. Ik help je weer om je innerlijke wereld verder te creëren, zodat wanneer je buitenwereld probeert het over te nemen van je innerlijke wereld en dus van jezelf, dat je dan kan bewust kiezen. Ik kies voor mezelf. Dit is wat mama coaching doet. Concreet en niet-vrijblijvend met je aan de slag.

Hierdoor krijg je inzichten in jezelf, zodat je jezelf liever gaat zien (het draagt écht bij tot je geluk en je omgeving en daardoor voel je je fijner, evenwichtiger ipv op een donkere wolk met boven je een andere donkere wolk. 

Evengoed je helpen om je buitenwereld niet jouw leven te laten overnemen. Je mag kiezen voor jezelf en wat goed voelt voor jou.

Wat heb jij nodig voordat je kiest voor jezelf?